Kategorite

Speciality

Wordpress

Speciality

Aplikacione Android

Speciality

PHP

Speciality

Java

Speciality

Html

Speciality

Python

PUNIMET

ÇMIMET

Ndertimi i Website ne wordpress dhe html

Perse nje faqe webi?

Ndryshe nga rrjetet sociale, faqet e web-it kane nje numer me te madh te perdoruesve. Nese ke nje biznes ne rrjete sociale atehere klientit do ti duhet qe te kerkojne ne te gjithe postimet / fotot ne profilin e binesit tuaj per te gjetur produktin qe deshiron me cmimin qe deshiron, ndersa ne website eshte krejt ndryshe. Mjaft te shkruash ate qe kerkon dhe me ane te filtrave te percaktosh madhesin, cmimin, ngjyren apo cfardo filtri qe ka ne permbajtie dhe te del produkti qe deshiron. Nje vecanti tjeter e faqeve web eshte se kur kerkon ne google per nje x produkt atehere motorret e kerkimit te google nepermjet SEO do te vendosin ne faqet e para te kerkimit biznesin tuaj.

Meso me shume..

Paketa Marketing

Wordpress

 • Faqe Webi
 • Aplikacioni Android
 • Digital Marketing
 • Email Marketing (10,000 emaile)
 • Google Maps
 • Seo (100 numra)
 • € 100

Gold

Wordpress

 • deri ne 10 faqe
 • Aplikacioni Android
 • Seo (1 muaj falas)
 • Email Marketing (60,000 emaile)
 • Whatsapp Marketing (500 numra)
 • € 200

Titanium

Wordpress

 • E commerce
 • Aplikacioni Android
 • Seo (1 muaj falas)
 • Email Marketing (200,000 emaile)
 • Whatsapp Marketing (1 000 numra)
 • € 300
Feature

APLIKACIONET ANDROID

Aplikacionet Android te ndodhura tashme ne Google play store. Ato jane nje menyre e mire per te reklamuar biznesin por dhe per te perfituara financiarisht nepermjet reklamave.

Feature

Libraria Online

Feature

Receta Gatimi

Feature

Fast Food Mevlani

Feature

ISE

Feature

Loki Magazine

Feature

Pink and Blue